Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li vam poznato?

Muškarci otkrili: S ovih 5 stvari ne bismo se mogli nositi da smo žene

Žene
Foto: Pixabay
1/3
25.02.2017.
u 22:00

Učestalost dobacivanja tzv. komplimenata ženama na ulici stvarno prelazi granice. Zapravo nijednoj ženi to nije ugodno čuti već takve osobe smatra primitivnima

Žene se svakodnevno moraju nositi s problemima koje muškarci zapravo ne mogu toliko osjetiti na vlastitoj koži. Anonimni muškarac, nakon posla u medijskoj kući gdje je radio većinom sa ženama, shvatio je da samo biti žensko nosi brojne izazove. Zato je otkrio 5 stvarnih problema s kojima se nježniji spol susreće na dnevnoj bazi, a s kojima bi se on teško nosio. 

1. Zabrinutost nakon izlazaka

Rijetko koji muškarci strahuju kad se vraćaju doma iz izlaska. No, žene znaju proživljavati razne neugodnosti na putu do doma, pa čak i kad naruče privatne taksi prijevoze poput Ubera jer ne znaju kako će se ponašati vozač.

2. Dobacivanja na ulici

Učestalost dobacivanja tzv. komplimenata ženama na ulici stvarno prelazi granice. Zapravo nijednoj ženi to nije ugodno čuti već takve osobe smatra primitivnima. Istraživanje je pokazalo da 84 posto žena u 22 različite države proživi ovu vrstu uznemiravanja prije svoje 17 godine. 

3. Briga oko odjeće

Muškarci lako posežu za odjevnim predmetima prije izlaska iz kuće, ali kod suprotnog spola priča je drugačija. Pokazivanje previše ili premalo kože može biti problem, izgledati zgodno ponovno će rezultirati uznemiravanjem. S druge strane, uglađeni muškarci ne proživljavaju ista iskustva kad samo prolaze gradom. 

4. Skuplji proizvodi za njegu

Da, istina je - ženski proizvodi za njegu skuplji su od muških. Na njih se plaća veći porez pa primjerice deodoranti znaju biti skuplji. Još jedan od problema koji se lako zanemare.

5. Uznemiravanje na poslu

Pogledi, poruke, neprimjereni pozivi - i još mnogo toga. Istraživanje provedeno među 9500 žena otkrilo je da je trećina žena doživjela uznemiravanje na poslu. No, njih čak 60 posto o tom problemu niti ne želi govoriti već pretrpe, a njihovim kolegama ne padne na pamet da čine nešto pogrešno.

>> Žene žele seks više nego što muškarci to misle, ovako im to pokažite

Komentara 2

DU
Deleted user
07:24 26.02.2017.

Jesenti milu bigulicu, pa to je ključ rješenja. Sad smo spoznali zašto je uvedena rodna ideologija - da sirote žene mogu, kag god požele, same sebe proglasiti muškarcima i tako izbjeći sve te nedaće. A mi zatucanci mislili da jee riječ o teoriji urote. Kako je svijet u biti jednostavan, ali mi to ne kužimo!

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
14:58 28.02.2017.

Molim "autora" da navede koji je to porez koji je veći za ženski nego za muški deodorant?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije