Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo istraživanje

Muškarci jedu dvostruko više kada su u blizini žena

Par
Foto: Shutterstock
24.11.2015.
u 15:48

Muškarci tijekom večere sa ženom pojedu čak 93 posto više pizze i 86 posto više salate nego što bi pojeli da su na večeri sa svojim muškim prijateljem

Muškarci jedu čak dvostruko više kada su na večeri s osobom suprotnog spola, pokazalo je to novo istraživanje provedeno na Sveučilištu Cornell u Los Angelesu.

Prema istraživanju provedenom na 133 osobe, odnosno 74 muškarca i 59 žena, muškarci konzumiraju više hrane kada su u blizini žena i sve to kako bi ih impresionirali.

Muškarci tijekom večere sa ženom pojedu čak 93 posto više pizze i 86 posto više salate nego što bi pojeli da su na večeri sa svojim muškim prijateljem.

Dokaz je to kako muškarci žene ne žele zadiviti samo debljinom novčanika već i pojasa oko trbuha.

– Ova studija pokazuje kako se muškarci često prejedaju da bi se dokazali – kaže jedan od autora istraživanja Kevin Kniffin.

S druge strane, žene ne mijenjaju svoje navike kada večeraju. Pojest će istu količinu hrane, večerale s muškarcem ili ženom.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
20:41 27.11.2015.

Kak da me impresionira muškarac koji me za večeru otpelja na pizzu? I još se preždrerava? Nebitno, nego, zanima me koji to bokci moraju neposredno provoditi takva istraživanja. Broje preostala perca salate? Mjere volumen zbrčkanih ostataka po tanjuru? I jeste sigurna Karolina da ovo naprosto nije izmišljeno, jel piše igdje tko je organizator istraživanja i pobogu, kak je došel na takvu ideju? A tek tko je financiral tu znanost, davno otkrivenu toplu vodu da muški oće impresionirati ženske?

TH
than
02:14 28.11.2015.

Zesca glupost...Znaci po ovome ja bi pojeo gotovo dvije pizze sa prijateljima umjesto jedne sa zenom ?!?! I gdje bi to utrpao ?!?! I gdje bi utrpao toliku salatu i objektivno tko jede salatu sa prijateljima ?!?! Opet promasen tekst.

DU
Deleted user
19:54 24.11.2015.

Muškarci vole slatko pa im slatke žene otvaraju apetit :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije