Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'toliko joj je vrijedio moj život?!'

Odglumio vlastitu smrt jer je bivša partnerica naručila da ga ubiju pa se šokirao koliko je platila

laura buckingham
Foto: Roane County Sheriff's Department
24.04.2016.
u 16:58

Počinjenje ubojstva Buckingham je najprije zatražila od svog novog momka Josepha Chamblina, bivšeg snajperista koji je nečasno otpušten iz vojske 2011. nakon što se snimio kako urinira po mrtvom talibanskom vojniku

Bivši partner nekadašnje američke marinke odglumio je vlastitu smrt kako bi spasio život. Brad Sutherland bio je meta naručenog ubojstva koje je inicirala njegova bivša partnerica Laura Buckingham (29), nekadašnja borbena veteranka koja je dva puta služila u Iraku. Ona je, osim njihova zajedničkog sina (3), majka i šestogodišnjeg dječaka.

Sutherland je odlučio falsificirati vlastitu smrt u garaži kao dio policijske operacije kojom se željelo uvjeriti Lauru Buckingham da joj je bivši partner mrtav.

"Plaćeni ubojica trebao me ubiti na putu do posla ili na putu do kuće nakon radnog vremena", rekao je Sutherland za Daily Beast, a prenosi Independent.

"Kad su me doveli u policijsku postaju i rekli mi o čemu je riječ, prva stvar na koju sam pomislio jest da mi netko smješta podvalu".

Razlog zbog koje se njegova bivša partnerica Laura Buckingham odlučila na ovaj čin navodno je želja da završi pravnu bitku o skrbništvu nad njihovim zajedničkim sinom (3), tvrdi ABC News.

Ubojstvo je Buckingham najprije zatražila od svog novog momka Josepha Chamblina, bivšeg snajperista koji je nečasno otpušten iz vojske 2011. nakon što se snimio kamerom dok urinira po mrtvom talibanskom vojniku.

Kako je ovaj to odbio učiniti, preporučio joj je drugog plaćenika kojemu je Buckingham navodno platila 3000 dolara uz riječi "želim da ga više nema".

Međutim, plaćenik nije bio ubojica nego tajni agent Istražiteljskog ureda u Tennesseeju koji je radio na slučaju.

Opasnoj marinki donio je i fotografiju obavljenog ''posla''. Ubrzo nakon toga policija ju je uhitila pod optužbom za pokušaj ubojstva. 

Laura Buckingham nakon osmogodišnjeg rada u vojsci zaposlila se kao pekarica u Indiani, a čak je pozirala i za naslovnicu lokalnog časopisa te je dala intervju o svome novom životu kao vlasnice pekarnice "Bread And Breakfast".

Saslušanje na sudu zakazano je za 2. svibnja.

Partner čiju je smrt priželjkivala, dodatno se šokirao nakon što je čuo koliko je bila spremna platiti za njegovo ubojstvo.

"Zar me zezate? Moj život vrijedio joj je samo 3000 dolara?" rekao je za Daily Beast. 

>> Ponudio 100.000 eura "po glavi" za smaknuće oca i majke

Komentara 40

DU
Deleted user
19:01 24.04.2016.

Moja ženska za moju likvidaciju ne bi dala više od 10 lipa.

BU
Bull7965
19:35 24.04.2016.

Zato ja nemam ženu ali imam ljubavnicu koja mi izmasakrira frižider dok sam na zahodu

RZ
rebel.zg
17:50 24.04.2016.

Postedite nas ovih gluposti. Btw nisam cito samo komentiram

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije