Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snašao se!

Muškarac iz splitskog autobusa zbog svog je postupka postao hit na Facebooku

Dalmatinac
Foto: Facebook
31.03.2017.
u 14:36

Fotografija objavljena na popularnoj Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca prikupila je više od 6300 lajkova

Hit na Facebooku postao je jedan Splićanin koji je snimljen u gradskom autobusu u Splitu. On je, znajući kako je teško pronaći slobodno mjesto u javnom prijevozu, ponio vlastitu stolicu

Sjeo je na nju i tako se vozio u autobusu broj 37, a jedan je putnik ovjekovječio neobičnu situaciju fotografijom koja je objavljena na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, gdje je prikupila više od 6300 lajkova. 

– Normalno da će donit stolicu i sist, nema šanse da se balavci dignu starijima u busu. Nisu cool ako su pristojni – jedan je od komentara. 

>> Što je to učinio vozač ZET-ova tramvaja? Ovo se ne viđa svaki dan...

>> U tramvaju snimila muškarca s vrškom noža na rukavici: 'Zaledila sam se'

Komentara 3

Avatar dott980
dott980
15:23 31.03.2017.

"Naše karte ne koštaju 4 kn, ali zato se osjećate ko doma." Promet-Split doo

SL
slogan545
08:43 01.04.2017.

S obzirom da je Dalmoš, za ne povjerovati je da je htio ponijeti stolicu. A koliko bi tek imao lajkova da je se digao i ustipio stolicu nekoj starijoj ženi. E to bi bio kulturnjak!!!!!!

VK
vk52
21:27 02.04.2017.

To je na zalost dokaz naseg Hrvatskog odgoja i kulture,nije za pohvalu.Nekada su se mladji dizali starijima danas se stariji moraju dizati mladjima,a i oni ce ostariti ako budu imali srece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije