Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan svjedok

Može li papagajev iskaz odlučiti suđenje za ubojstvo?

Papiga
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/4
27.06.2016.
u 21:43

Glenna Duram (48) optužena je za ubojstvo supruga Martina 2015. koje se odigralo pred očima kućnog ljubimca Buda. Obitelj ubijenog vjeruje da je papagaj čuo kako se par uoči ubojstva svađa

Tužitelji u američkoj saveznoj državi Michiganu razmišljaju o tome da iskaz jednog papagaja uzmu kao službeni dokaz na suđenju za ubojstvo, piše u ponedjeljak BBC.

Glenna Duram (48) optužena je za ubojstvo supruga Martina 2015. koje se odigralo pred očima kućnog ljubimca Buda. Obitelj ubijenog vjeruje da je papagaj čuo kako se par uoči ubojstva svađa i da ponavlja njihove posljednje riječi.

"To je nešto o čemu ćemo tek odlučiti, može li se smatrati pouzdanim dokazom i informacijom koja nam je potrebna", rekao je tužitelj Robert Springstead.

Glenna je optužena da je supruga ubila s pet hitaca, nakon čega je i sebi pokušala oduzeti život.

Budova vlasnica je sada bivša Martinova supruga Christina Keller koja vjeruje da Bud ponavlja razgovor Duramovih iz noći ubojstva koje završavaju riječima "Ne pucaj!".

U to su uvjereni i žrtvini roditelji. "Mislim da je bio ondje, da je zapamtio razgovor i da ga ponavlja", rekao je Martinov otac. "Ta ptica pokupi sve, priča kao navijena", kaže majka Lillian Duram.

Ipak, tužitelj Springstead isitče kako je malo vjerojatno da će Bud biti pozvan za svjedoka na suđenju.

>>On je papagaj i jedini svjedok ubojstva vlasnika

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Linux
Linux
21:57 27.06.2016.

ne moze

Avatar Jmslbrod
Jmslbrod
05:24 28.06.2016.

Pa zasto ne bi mogao ,ako je papagaj sve vidio!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije