Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupirali park

Moskovljane šokirali zombiji. Stotine se dale u bijeg!

zombi,Moskva
Foto: Reuters Screenshot
1/2
29.07.2014.
u 15:11

Oko 100 stanovnika ruske metropole pristalo je da ih se maskira u žive mrtvace te su u parku ganjali obične smrtnike

Najmanje 500 ljudi pobjeglo je iz moskovskog parka Sokolniki koji je okupiralo stotinjak zombija. Tako bi se ukratko dale opisati scene kojima su ovoga vikenda svjedočili mnogi, no razloga za paniku nema. Naime, sve je to dio igre kojoj su se svi sudionici iz ruke metropole priključili putem registracije na internetu.

Oko 100 stanovnika ruske metropole pristalo je da ih se maskira u žive mrtvace te da u parku ganjaju obične smrtnike. Oni su pak morali bježati po negostoljubivom terenu dugačkom pet kilometara, a svi su na sebi imali vrpce koje im zombiji morali otuđiti.

 Ovo je divno. Voljela bih da je u našem grad više ovakvih događaja. Svi smo se smijali i igrali te prisjetili djetinjstva kazala je djevojka Olga koja je na jedan dan postala zombi.

Popularnom zombi utrkom Moskva se pridružila Sankt Peterburgu gdje se već dvije godine održava slična manifestacija. U SAD-u su pak popularni tzv. zombie flashmobovi gdje se diljem zemlje održavaju od 2000. godine.

>>'Zombi groblje' uzelo najveći danak među vozačima

Ključne riječi

Komentara 6

CO
coolman
16:03 29.07.2014.

Zombiji! Kaj je svijet totalno bolestan?!

LA
Latz
16:01 29.07.2014.

Takve situacije i skrivene kamere i slično znaju biti zabavne --- sve dok ne nalete na nekoga tko neće pobjeći već reagirati ... i onda može nastati opasno sr.....

JO
jozomali
07:59 30.07.2014.

eto i rusi se amerikanizirali....ali u budalaštinama....ne u biznisu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije