Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiv prizor

Mladunče pande ne želi se odvojiti od svog skrbnika

panda
Foto: Youtube Screenshot
1/2
12.09.2014.
u 11:51

Ovaj dirljiv prizor snimile su nadzorne kameru u kineskom gradu Chengdu gdje se nalazi istraživači centar divovskih pandi

Mladunče pande toliko je vezano iz svog hranitelja da se jednostavno ne može odvojiti od njegove noge koju grčevito drži dok on pokušava izaći iz kaveza.

Ovaj dirljiv prizor snimile su nadzorne kameru u kineskom gradu Chengdu gdje se nalazi istraživački centar divovskih pandi.

Mladunče hranitelja pokušava odvući natrag u kavez te ga je čak i ugrizlo kako bi ga uvjerilo da ne odlazi. Pande u zatočeništvu poznate su po tome što se  vezuju uz svoje skrbnike.

>> Grickajući bambus simpatična panda čeka početak parenja

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar esacesdavidis
esacesdavidis
12:40 12.09.2014.

panda mu zeli reci: ako ja nemogu van neces ni ti frende

ZA
zahira45
11:06 14.09.2014.

Aaaa...zlato malo.

NV
novo vriijeme
13:14 14.09.2014.

Jadni mališani, nedostaje im roditeljskog ljubavi i maženja . Baš su mogli orgnizirati neka humanija čuvanja mladunaca ti kinezi, da im se odrazi kada narastu na emotivni život, ne prihvate vlastite mladunce i sl. Sad vi koji čitate se smijte ali ako ima potrebu biti sa hraniteljem onda je emotivan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije