Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAO IH

Bio u vezi s tri djevojke odjednom – pogledajte što su mu učinile kada su to saznale

švaler
Foto: Twitter
1/3
16.09.2014.
u 18:54

Izišao je i smrznuo se. Počele smo ga jako glasno nazivati varalicom i lažljivcem, rekla je jedna od djevojaka

Održavanje veze s tri djevojke odjednom može biti dosta problematično. U to se uvjerio 20-godišnji Britanac Charlie Fisher, kojemu su sve tri njegove djevojke priredile ne baš srdačan doček u zračnoj luci u Lutonu nakon što su doznale da ih vara, prenosi Mirror.

Becky Connery (17) otkrila je da nije jedina Fisherova ljubav nakon što je na njegovu mobitelu, nedugo prije nego što je otišao na put u Njemačku, pronašla poruku djevojke. Nazvala je broj i upoznala se sa 20-godišnjakinjom, koja je htjela ostati anonimna, te su zajedno otkrile da je Fisher u vezi s još jednom djevojkom, 19-godišnjom Lizzie Leeland-Cunningham.

– Izišao je i smrznuo se. Počele smo ga jako glasno nazivati varalicom i lažljivcem – rekla je Becky, koja je o psini izvještavala na Twitteru, gdje je slučaj postao jako popularan.

Užasnuti Casanova od djevojaka je pobjegao u auto u kojem ga je čekala baka.

– I pobjegao je svojoj bakici – objavila je Becky na Twitteru. Rekla je kako smatra da je Fisher ovo zaslužio jer "više ne živimo u 16. stoljeću, kada su muškarci bili nadmoćni u odnosu na žene".

>> Jednom je prevario? Znanost tvrdi da mu više ne smijete vjerovati

Komentara 22

DU
Deleted user
21:03 16.09.2014.

Većini je problem sa jednom izaći na kraj, a ovaj imao tri. Nije neka moralna vertikala, ali ne mogu reći da nema divljenja umjeću "preživljavanja".

SC
stari.cinober
08:13 17.09.2014.

Na stranu moralnost... stvarno treba znati održavati vezu s tri žene istovremeno. Poprilično naporna stvar.

ZE
zeljkob019
19:58 16.09.2014.

koje glupace pa nije cudo sto ih je varao...hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije