Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvaput umro

'Umro' od ugriza zmije pa vrisnuo trenutak prije no što će ga spaliti

ubila ga zmija
Foto: screenshot/youtube
1/4
30.07.2016.
u 09:31

Mladog Indijca ugrizla je zmija otrovnica, a njegovi su suseljani pomoć potražili kod tamtričkog stručnjaka

Mladi Indijac za kojeg se pretpostavljalo da je mrtav probudio se na odru trenutak prije no što će za zapaliti na lomači, javlja britanski Mirror.

No bilo bi dobro da je tu priči bio kraj. A sve je počelo kad je 23-godišnjeg Sandeepa ugrizla zmija otrovnica dok je sakupljao drva po šumi. Čim se vratio u selo u okrugu Raisen u indijskoj saveznoj državi Madhya Pradesh, ispričao je obitelji što mu se dogodilo.

Umjesto da ga odvedu liječniku, oni su ga odveli tantričkom stručnjaku u susjednom selu.

No tantričke vještine pokazale su se nedjelotvornima pa se učinilo da je mladić preminuo od posljedica ugriza otrovnice. 

Seljaci nisu znali što bi činili jer u nekim dijelovima Indije tvrde se da ljude koje ubije  zmija ne treba spaljivati kako to hindusi već čine, već ih treba pokopati u zemljuNa kraju su ga odnijeli u lokalnu mrtvačnicu, gdje su mu pripremili posljednji oproštaj.

No trenutak prije no što je vatra zahvatila Sandeepovo tijelo, mladić je vrisnuo i ljudi su shvatili da je još živ.

Sandeepa su opet odveli istom tantričkom stručnjaku no mladić je opet obamro pa je proglašen mrtvim drugi putNo ovaj put odnijeli su ga u klasičnu bolnicu na obdukciju

>> Obilazila groblje pa otišla na WC, šokirala se zbog onog što ju je tamo dočekalo

 

Komentara 11

Avatar Pravednik80
Pravednik80
11:15 30.07.2016.

Divljaci. Ostali još u 13 stoljeću. Onaj koji tamo ide, ili ima previše novaca, ili nije normalan.

KV
kvatrić
11:15 30.07.2016.

Zemlja uništena poganstvom. A to njihovo poganstvo nama uvode kao zamjenu za Krista.

Avatar future Gohan
future Gohan
11:05 30.07.2016.

Indija... pffff... koje jadno zaostalo mjesto... jednom bio, i nikad, nikad više... a još manje vjerovati zapadnim medijima o uzvišenom narodu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije