Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postao hit

Bio s djevojkom u krevetu, a majka joj stigla ranije kući... Evo što je učinio!

ispod kreveta
Foto: Snapchat
1/7
25.08.2015.
u 21:32

U nezgodnoj situaciji našao se jedan mladić koji se morao skriti ispod kreveta nakon što je majka njegove djevojke prerano došla kući

U nezgodnoj situaciji našao se jedan mladić koji se morao skriti ispod kreveta nakon što je majka njegove djevojke prerano došla kući. No, bila bi to gotovo uobičajena situacija da mladić nije sve fotografirao i svoje slike objavljivao na društvenoj mreži Snapchat. I nakon toga je postao pravi hit na internetu.

Mladić je, naime, objavio nekoliko selfija i iako su svi gotovo isti, uz fotografije je pisao što radi.

Na svakoj fotografiji leži ispod kreveta i opisuje kako je majka njegove djevojke došla ranije kući, da razgovara s drvetom i na kraju da će ispod kreveta i spavati.

Očito mu je bilo toliko zanimljivo da je svoje iskustvo morao podijeliti sa svima.

Foto: Snapchat

Komentara 6

DJ
djurex
22:06 25.08.2015.

koji trash od vijesti...bljak

VO
VodokotlicDonJuan
07:37 26.08.2015.

Koja glupost! I sad je to ful popularno na društvenim mrežama.... Ne gnjavite nas s ovakvim besmislicama!

DU
Deleted user
08:14 26.08.2015.

Jesenti milu bigulicu, nisam vjerojavao da tzv. ozbiljne novine mogu objaviti takvo smeće. Vijesti o Severeni još su mila majka u usporedbi s time. Prežalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije