Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tvoj izbor'

Mladić otkrio majci da je gay, a potom ga ona iznenadila vlastitim priznanjem

gej
Foto: Youtube
1/2
17.09.2014.
u 07:48

Hrabro je od tebe što si mi to rekao. Hvala ti na tome, kazala je mladiću majka

Posljednjih dana na društvenim mrežama širi se video u kojem mladić majci priznaje da je gay, nakon čega se i majka odlučuje na "veliko" priznanje.

 – Hrabro je od tebe što si mi to rekao. Hvala ti na tome. Tvoj izbor je tvoj izbor i zbog toga te ne volim ništa manje. Prihvaćam te onakvog kakav jesi. Mogu li i ja tebi nešto priznati. Imala sam djevojku – kaže majka.

Što mu je još otkrila, pogledajte u videu.

>> 'Ovo vjenčanje dokaz je da je zakon trebao'

Ključne riječi

Komentara 63

Avatar Kristijan Kašić
Kristijan Kašić
08:05 17.09.2014.

Ma da, sad su svi odjednom gej. Ovo su obicni buntovni tinejdjeri zeljni paznje....

IV
ivanjoksimovic
10:31 17.09.2014.

Ne znam zasto je toliko popularno koristiti te strane izraze medju domacim medijima i politicarima: spin off, gej i slicno. Trebali bi to napisati na hrvatskom: homoseksualac ili jednostavno narodski receno - peder!

Avatar angel!
angel!
10:54 17.09.2014.

malo mi glupo...ne osjecam nista normalno prema ovom priznanju...dal to znaci da sam seljak i zaostao...da nisam IN...i moderan ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije