Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pred svima

Mladenka došetala do budućeg muža pa prekinula vjenčanje – evo zašto!

 Christina Torino Benton
Foto: Facebook
1/6
28.06.2016.
u 08:50

Jutro na dan vjenčanja bilo je stresno i za 30-godišnju Britanku Christinu Torino Benton. No, sada zbog svega ima fotografije i doživljaj za pamćenje

Vjenčanje je mnogima najvažniji dan u životu koji je, kako to već ide, uz uzbuđenje i sreću ispunjen i popriličnom količinom stresa.

Jutro na dan vjenčanja bilo je stresno i za 30-godišnju Britanku Christinu Torino Benton i to jer je njezina mlađa kći Gemma bila prilično nervozna zbog nespavanja.

Malena Gemma plakala je cijeli dan pa tako i u trenucima kad je njezina majka hodala u crkvi prema oltaru. Sam vrhunac njezine nervoze dogodio se baš kada je Christina došetala do svog budućeg supruga, 32-godišnjeg Daniela. I tada je Christina uzela stvar u svoje ruke – prekinula je ceremoniju i uzela djevojčicu kako bi je nahranila i tako umirila.

– Vjenčanje je počelo i ona je bila dobra većinu vremena, no obred vjenčanja traje pa je Gemma ogladnila – ispričala je Christina za Metro.

Dodala je kako je uz to vani bilo 40 stupnjeva te da je malena propustila popodnevno spavanje. – Pogledala sam u svoju majku i rekla da mi ju da. Srećom, mogla sam manevrirati vjenčanicom i malena se odmah smirila – rekla je Christina koja će imati fotografije s vjenčanja za pamćenje.

Foto: Facebook/RTL

Christina je sjela među uzvanike i podojila Gemmu, a poslije je rekla da se nije mogla nadati tolikom razumijevanju gostiju jer je sve kasnilo kako bi ona mogla umiriti kćer. – Na vjenčanju su nam uglavnom bili članovi obitelji i bliski prijatelji. Oni su me ionako svi vidjeli kako hranim Gemmu pa mislim da tu nije bilo nekog šoka – rekla je.

Njezina fotografija dojenja u crkvi objavljena je na Facebook stranici majki koje doje gdje je "zaradila" gotovo 8 tisuća lajkova. No, kaže Christina, komentari su bili podijeljeni. – Bila sam ponosna na taj trenutak i žene su mi davale podršku, no svjedočila sam i stigmi javnog dojenja. Pokušavam više ne čitati komentare jer ljudi znaju biti okrutni – ispričala je.

Nakon što je završila s dojenjem malena Gemma "dopustila" je majci da izgovori sudbonosno "da". – Bilo je apsolutno nevjerojatno. Nije moglo biti savršenije – zaključila je Christina.

>> Fotke s njihova vjenčanja obišle svijet nakon dvije godine – evo zašto

>> Na svadbi zatražio razvod od novopečene supruge – evo zašto!

>> Mladenka nije očekivala što će svećenik učiniti tijekom vjenčanja

Komentara 9

AO
admini_obrišite_si_mami
09:29 28.06.2016.

ovo je članak zbog kojeg se budim s veseljem svaki dan i nestrpljivo tražim po večernjaku dnevni biser novinarstva!!!

Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
09:44 28.06.2016.

Mladenka, ja pomislimo da se tako zove mlada od 32.g koja doji dete na svom večanju

Avatar mantra
mantra
09:46 28.06.2016.

a onda se dogodilo.....ovo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije