Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Internet senzacija

Mlada sportašica prelijepa da bi igrala odbojku?

odbojka
Foto: Instagram
1/3
28.07.2014.
u 08:30

Mlada sportašica postala je internetska senzacija nakon nedavnog turnira na Tajvanu

Odbojkašica iz Kazahstana našla se na udaru brojnih kritika, ali ne zbog igre, već zbog svog izgleda, javlja Daily Mail. Brojni kritičari tvrde kako je Sabina Altynbekova (17) toliko lijepa da odvlači pozornost od same igre. Čak je i trener nacionalne juniorske odbojkaške reprezentacije rekao kako, što se navijača tiče, u timu postoji samo jedna igračica.

 –  Nemoguće je ovako raditi. Publika se ponaša kao da je na terenu samo jedan igrač  –  kaže Nurlan Sadikov.

Mlada sportašica postala je internetska senzacija nakon nedavnog turnira na Tajvanu. Obožavatelji iz cijele Azije na internetu dijele njezine fotografije i videa, a u Japanu su je čak pretvorili u anime junakinju.

 

>> Pogledajte nove Miss i Mistera turizma Hrvatske!

Komentara 21

DU
Deleted user
11:35 28.07.2014.

Prema postavljenom pitanju, valjda bi trebala biti manekenka,supruga nekom bogatom 60-godišnjaku, ili raditi kao eskort dama,ili u nekom elitnom bordelu ?

Avatar Perica1
Perica1
09:12 28.07.2014.

Meni je i ličanka Brkljačić bila prezgodna da bi bacala kladivo.

Avatar Peterančan
Peterančan
14:04 28.07.2014.

Ne kužim kaj je to tak lepo? Prosječna srednjoškolka, ima ih kod nas u Koprivnici stotine takvih, ali im je kriva zemlja "proizvodnje".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije