Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbila predrasude

Mislili ste da žene ne znaju voziti? Čim je sjela za volan muškarci su počeli vrištati

vozačica
Foto: Screenshot
05.02.2016.
u 12:26

Ako ste i vi jedan od onih koji smatraju da su žene loše vozačice i da su veliki automobili samo za muškarce ovaj video će vas razuvjeriti

Koliko žene znaju biti spretne za volanom najbolje dokazuje video objavljen na Facebooku koji je snimljen za potrebe MaxMan.tv-a. 

Suočena s brojnim predrasudama da su žene loši vozači, jedna djevojka odlučila im je začepiti usta. To je uspjela na najbolji mogući način.

Naime, sjela je za volan i provozala muškarce koji su od straha počeli vrištati. -Znaš li ti ovime uopće upravljati? Ovo je auto za muškarce-upitao ju je jedan od suvozača prije nego što je sjela za volan. Mislimo da mu nakon ovoga ovakvo pitanje više neće pasti napamet. Usudite li se i nakon ovog videa reći da su žene loše vozačice?

"This is a man's car you know" ... proceeds to scream like a little girl. Wonder if he bought the car...See the whole clip at Maxman TV Singapore and another clip where a professional female fighter kicks guys butt

Posted by Willy Foo - Photographer, Marketer, Technopreneur on 28. siječnja 2016

>>Jesu li ovo najgore vozačice ikad? Čitavu vječnost pokušavale parkirati auto

>>Niste vješti u parkiranju automobila? Ovo bi vam moglo pomoći!

Komentara 5

DA
danho
13:29 05.02.2016.

To bi mogla i ja nes ti upravljanja auta okretat ga na cistini

ZO
zbaotic1@optinet
14:30 05.02.2016.

Naravno da su žene loše vozačice bez obzira što se na par stotina hiljada žena pojavi jedna koja malo bolje ili dobro vozi. Jedna žena dobar vozač na tolikom broju loših, ne mijenja bitno sžliku žena kao vozačica. Naravno da ni muški svi nisu dobri vozači, ali nemjerivo puno više muškaraca bolje vozi od žena, to se nema potrebe ni uspoređivati.

DA
davidbraco
11:32 07.02.2016.

Hoću taj auto!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije