Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije imala ni trbuh

Mislila da ima menstrualne grčeve pa na kupaonskom podu rodila sina

Nikki Kelly
Foto: Facebook
1/3
16.04.2015.
u 09:44

Nikki Kelly (24) rodila je zdravu bebu iako nije znala da je trudna jer je cijelu trudnoću pila kontracepcijske pilule i imala menstruaciju

Na podu svoje kupaonice 24-godišnja Nikki Kelly iz Škotske rodila je sina. I ne bi to bilo toliko neuobičajeno da je Nikki znala da je trudna.

Cijelu trudnoću pila je kontracepcijske pilule, imala je menstruaciju svaki mjesec te joj uopće nije narastao trudnički trbuh.

Na dan kada je rodila dobila je grčeve, no mislila je kako su to samo predmenstrualni bolovi. Otišla je u kupaonicu i tada je shvatila da zapravo rađa.

– Osjećala sam se iscrpljeno od tih grčeva pa sam odlučila provesti dan kod kuće i odmoriti nakon puta u Škotsku gdje sam išla vidjeti svoju obitelj. Kada sam došla kući, svako malo sam morala ići na toalet sve dok se u jednom trenutku nisam mogla ustati s kupaonskog poda. Dečko mi je bio na poslu i nazvala sam ga 76 puta u pola sata da što prije dođe kod mene – prepričava svoje iskustvo 24-godišnjakinja, piše Daily Mail.

– No, kada je stigao, mogla sam ga jedino upoznati s njegovim sinom – rekla je.

Dok je ležala na podu u kupaonici u bolovima, u jednom je trenutku osjetila naglu potrebu za tiskanjem.

– Tri puta sam stisnula i rodila svog sina Jamesa. Odmah je plakao pa sam znala da je sve u redu. Kada je dečko došao po nas je došla hitna pomoć i tri dana smo proveli u bolnici – dodaje novopečena majka.  

Tijekom trudnoće, kaže, nije imala nikakve simptome osim što joj se zgadio alkohol.

– Popila sam jedno piće za doček Nove godine, no jednostavno nisam mogla više. To je jedina promjena koju sam osjetila u tih devet mjeseci. Nisam se ništa udebljala niti sam imala jutarnje mučnine – kaže.

Maleni James rođen je 5. siječnja u 11.22 sati, a danas je normalna i vesela beba. Par je nakon rođenja djeteta dao ponudu za kuću u koju bi se uskoro trebali useliti kao nova mlada obitelj.

Komentara 3

BA
bajo2
19:16 16.04.2015.

posljednji slucaj zabiljezen prije jedno ca.2014 godina!

DA
danyy
18:44 16.04.2015.

hahaha,rodila zdravo dijete, dakle cca 3 kg + plodna voda,a nije joj narastao trbuh. aha,kak da ne

Avatar Ironman0105
Ironman0105
09:48 19.04.2015.

aha...samo u vecernjem. Niti dnevni avaz ne bi ovo prenio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije