Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprimjereno?

Ministrica kulture je uzburkala duhove ovom fotografijom na Facebooku!

Lisa Hanna
Foto: Facebook/Lisa Hanna
1/5
24.12.2014.
u 21:45

Hannu su kritizirali zbog fotografije na kojoj je u moru snimljena obučena u narančasti bikini, a na sebi je još samo imala mokru majicu sa likom legendarnog Boba Marleyja.

Ministrica kulture i mladih Lisa Hanna uzburkala je duhove na Jamajci objavom fotografije sa odmora na svom Facebook profilu.

Hannu su kritizirali zbog fotografije na kojoj je u moru snimljena obučena u narančasti bikini, a na sebi je još samo imala mokru majicu sa likom legendarnog Boba Marleyja. Mnogi su se pitali je li takva fotografija, koja je u dva tjedna prikupila više od 1600 "likeova" i 340 komentara, prikladna za jednu ministricu.

Fotka sa Fidelom Castrom na Instagramu

Televizijska veteranka s Jamajke Fae Ellington je stala u obranu Hanne i istaknula da se u tim trenucima ministrica odmarala na plaži i pohvalila je da izgleda dobro. Ministrica svoje poruke javnosti ne šalje samo Facebookom već se koristi i drugim internetskim alatima pa je tako preko Instagrama pohvalila ponovnu uspostavu diplomatskih odnosa između SAD-a i Kube.

- Živjela Kuba. Sretna sam zbog ovakvog razvoja događaja - napisala je Hanna ispod kolaža fotografija. Na jednoj od njih nalazi se sa bivšim kubanskim diktatorom Fidelom Castrom.

>>Jelena Rozga uputila blagdansku čestitku fanovima!

Komentara 84

QQ
qqriqrac
22:00 24.12.2014.

Uh, prepadoh se da se radi o nasoj ministrici A. Zlatar. A odmah, zatim,pomislih i na Mrak Taritaš.

OV
ovrhovršitelj
22:15 24.12.2014.

Ne vidim tu ništa ne primjereno, čak naprotiv sve je na svom mjestu i itekako primjerno......

Avatar ciklama
ciklama
23:55 24.12.2014.

da su bar naše ministrice takve.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije