Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ironične uloge

Milošević cvjećar, a Hitler prodavač? Možete samo sanjati!

Vecernji shop
16.04.2012.
u 16:52

Svjetski diktatori u videu su prikazani kao ljudi koji se bave običnim zanimanjima.

Možete samo sanjati, diktatori neće sami od sebe prestati biti diktatori! Poruka je to spota nevladine organizacije "StopBashir" koja je na ironičan način prikazala svjetske diktatore.

U spotu se promovira peticija za zaustavljanje zločina koje su sudanski predsjednik Omar al-Bashir i njegova vojska i policija počinili nad civilima u Darfuru.

U videu su tako svoja mjesta pronašli Slobodan Milošević koji je predstavljen kao cvjećar i Adolf Hitler kao vlasnik trgovine kućnih ljubimaca. Kambodžanski diktator Pol Pot je krojač, a Sadam Husein vlasnik restorana brze hrane "Saddam's diner".

Komentara 16

OB
-obrisani-
18:10 16.04.2012.

Jos samo Tita da su dodali i to je to !

JU
julika22
18:33 16.04.2012.

Milošević se doista bavio sasvim običnim zanimanjem bankovni činovnik, vozio je sasvim običan automobil, živio u sasvim običnom soliteru, sve dok ga nije ponijela masa dok ga nisu izabrali na čelnu funkciju tek je tada promjenio život.

Avatar kobra11
kobra11
17:10 16.04.2012.

Koje ispiranje mozga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije