Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne vjeruje u kontracepciju

Najplodniji otac na svijetu: Mike Holpin ima 40-ak djece i želi ih još

alkoholizam
Foto: Screenshot
1/2
01.04.2015.
u 18:27

Tetovirao je imena svoje djece na leđima, kako bi svima uspio zapamtiti imena. – Jako sam plodan. Ne vjerujem u kontracepciju, a volim seks – izjavio je Mike

U Monmouthshireu, u Walesu, živi vjerojatno najplodniji otac na planetu. 56-godišnji Mike Holpin ima 40 djece sa 20 žena, piše Daily Mail.

Tetovirao je imena svoje djece na leđima, kako bi svima uspio zapamtiti imena. – Jako sam plodan. Ne vjerujem u kontracepciju, a volim seks – izjavio je Mike i tako objasnio kako to da ima čak 40-ero djece. Njegovo najmlađe dijete staro je tri, a najstarije 37 godina. Djecu mu je oduzela socijalna služba jer je donedavno bio alkoholičar. Od toga 22 ih dijeli njegovo prezime, a sam kaže da vjeruje da ima i nekoliko djece za koje ne zna. Njegovo "štancanje" djece počelo je tijekom kasnih tinejdžerskih dana, kada se zaposlio na sajmištu.

Možda će zvučati kao iznenađenje, no imao je tek šest ozbiljnih veza, a svaku ženu od njega je otjerao alkohol. Srećom, trijezan je već pet godina. Iskreno se kaje zbog toga što je alkohol napravio njegovoj djeci, a kune se da voli podjednako svu svoju djecu. Odlučan je u namjeri da jednog dana vrati svoju djecu doma, da žive s njim. Ne samo da se nada da će mu socijalna služba vratiti djecu, već se nada da će imati još djece sa svojom sadašnjom zaručnicom Diane. Nada se da će mu djeca oprostiti te se opravdava činjenicom da i u Bibliji piše da se treba razmnožavati. – Volim svu svoju djecu. Trebam ih više nego oni mene. Ne mogu živjeti bez njih – zaključio je Mike.

>>Muškarac ima veće šanse za potomstvo ima li više braće

>>Uzimanje droge ili alkoholizam vodi nemoći u krevetu

Komentara 2

CE
centirion
07:25 02.04.2015.

Koji lik!

DU
Deleted user
08:34 02.04.2015.

Kakva ce i to biti djeca ako ih je radio u alkoholiziranom stanju !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije