Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naša hrana, vaša pitanja

McDonald's otvorio vrata svojih tvornica. Pogledajte kako nastaju popularni hamburgeri!

McDonald's
Foto: Youtube Screenshot
1/2
14.10.2014.
u 15:33

Iz tvrtke poručuju kako dnevno obrade više od 180 tona mesa, a njihovi su hamburgeri od 100 posto goveđeg mesa

Najpoznatiji lanac brze prehrane na svijetu McDonald's pokrenuo je novu kampanju kojom želi pokazati kako točno nastaje njihova hrana, javlja ABC.

– Krećemo na putovanje pod nazivom 'Naša hrana. Vaša pitanja'. Želimo otvoriti naša vrata i omogućiti našim potrošačima da nas pitaju što god žele, a mi ćemo im dati odgovore, kazala je Rickette Collins, direktorica kompanije za kvalitetu hrane.

ABC News tako je dobio pristup jednoj od najvećih tvornica fast food lanca u Fresnu te su televizijske kamere prvi put zabilježile proces nastajanja nekih od najpopularnijih jela McDonald'sa.

Iz tvrtke poručuju kako dnevno obrade više od 180 tona mesa, a njihovi su hamburgeri od sto posto goveđeg mesa.

– Ovo ne radimo zbog zarade nego kako bi naši konzumenti znali istinu o McDonald's-ovoj hrani – rekao je brend menadžer Kevin Newell.

Kako nastaju popularni Big Mac i ostale fast food poslastice, pogledajte u videu.

>> Evo kako nastaju cheeseburgeri iz McDonalds'a

Ključne riječi

Komentara 3

BA
bajo2
19:52 14.10.2014.

pitajte ih kada ce opet otvarati u zrenjaninu(jedini Mc u svijetu koji je zatvoren,propao)ahahahahaha

A5
adagio_59
10:25 17.10.2014.

Oh, kad bi se stvarno znala istina ostali bi i bez dosadasnjih konzumenata. Treba pitati i njihove radnike. Osobno, njihove lokale zaobilazim i podrzavam one koji cine isto.

A5
adagio_59
10:36 17.10.2014.

Molim vas pogledajte film Earthlings ili Zemljani (preveden je na nas jezik). Koristit ce. Nasla sam ga na stranicama Znanje je moc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije