Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE

Šokirala se kada je otkrila što joj piše na vjenčanom prstenu

Zabrinuta žena s vjenčanim prstenom
Foto: Thinkstock
14.08.2015.
u 17:59

Definitivno se ne sjećam da sam imala dva vjenčanja, kaže Marianne Crowley

Jedna Irkinja šokirala se kada je otkrila da godinama nosi tuđi vjenčani prsten, piše Irish Mirror. Nakon što je priča završila u medijima javila joj se vlasnica prstena i cijela stvar je sretno riješena.

Marianne Crowley, koja se udala za supruga Flora 1997. godine, nema pojma kako se to dogodilo. Do otkrića je došla kada je, pokušavajući se sjetiti godišnjice braka, kolegu zamolila da joj kaže što piše unutar prstena. Nemalo se iznenadila kada joj je rekao da je natpis 3. 7. 1993. PAT. Marianne je rekla da čak ni ne poznaje nikoga tko se tada vjenčao.

Za RTE Radio 1 ispričala je kako se nikad nije odvajala od prstena.

- Ostalo prstenje nedavno sam dala na procjenu, ali taj prsten nije bio među njima - rekla je.

- Nikad ne nosim samo jedan prsten, uvijek nosim drugo prstenje s njim. A definitivno se ne sjećam da sam imala dva vjenčanja - dodala je.

Tajna je na kraju riješena. Marianne se idućeg dana javila žena koja je čula priču na radiju, a koja živi u istom mjestu. Ispostavilo se da dvije žene imaju zajedničku prijateljicu čiji su tečaj iz kuhanja obje polazile. Iako se nijedna od njih ne sjeća skidanja prstena, vjeruju da je tom prilikom došlo do zamjene.

- Možda smo se divile prstenju i skinule ga na stolu - rekla je Marianne.

>> Žena se šokirala kad je vidjela što je suprug cijelo vrijeme imao na računalu

Komentara 21

CA
Cafa
18:41 14.08.2015.

A dobro, muž je kupio prsten u second hand shopu ili zalagaonici, nije gledao. Jaka stvar. A vi na Večernjem ste dno dna...

Avatar TvojUjko
TvojUjko
19:22 14.08.2015.

Kad se nama zanimljivih vijesti, dobre su i one priće iz ludnica..

Avatar brk2101
brk2101
21:31 14.08.2015.

MOLIM! Nije se mogla sjetiti svoje godišnjice braka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije