Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost za bebe

Majka za dlaku izbjegla golemu tragediju: Nikada ne stavljajte krevetiće ovako

krevetići
Foto: Facebook
08.04.2016.
u 09:27

Majka je krevetiće svojih blizanaca stavila jedan pokraj drugoga, ali s razmakom od desetak centimetara između njih, i nikada nije vidjela opasnost u tome dok se njezin sin nije zaglavio između krevetića

Ni u najgorim snovima nije zamišljala da bi položaj dječjih krevetića mogao biti koban za njezine blizance. Majka Alison Johnson na Facebooku je, naime, objavila što se dogodilo njezinu sinčiću zbog položaja krevetića u spavaćoj sobi kako druge majke ne bi pogriješile kao ona, a njezina objava na društvenoj mreži podijeljena je više od 42 tisuće puta.

Majka je krevetiće svojih blizanaca stavila jedan pokraj drugoga, ali s razmakom od desetak centimetara između njih. Krevetići su bili uglavljeni tako da se nisu mogli micati.

Toga dana njezinu sinu Calebu bilo je vrijeme za spavanje. Majka ga je spustila u krevetić i izišla iz sobe. No, dječak je ustao i odlučio prijeći u sestrin krevetić. Prekoračio je ogradicu, no skliznuo je i zapeo glavom između dva krevetića.

– Koristio je zadnji atom svoje energije da se svojim malim ručicama drži za ogradicu. Da se pustio, visio bi samo na glavi – napisala je u svojoj objavi Alison Johnson.

Kaže kako je sreća da, kao i obično, spavanje djeteta nije iskoristila za tuširanje kao što to radi većina majki.

– Da sam to ovaj put učinila i došla ga provjeriti pet minuta kasnije, doslovno bi se objesio. Nikada u životu nisam vidjela potencijalnu opasnost u ovome – napisala je majka i zamolila svoje prijatelje da podijele njezinu objavu kako se to nekome ne bi dogodilo. 

 

I have a lot of friends that have twins or kids close in age that may have a similar set up, so I wanted to share...

Posted by Alison Johnson on Monday, April 4, 2016

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije