Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oteo ga otac

Majka i sin ponovno se ujedinili nakon 15 godina zahvaljujući fotografiji na Facebooku

fotka na Facebooku
Foto: Youtube Screenshot
08.07.2015.
u 09:30

Hope Holland iz Kalifornije posljednji put je sina Jonathana vidjela 1999. godine kada su mu bile 3 godine prije nego ga je oteo njegov otac i odveo u Meksiko

Majka i sin koji se nisu vidjeli 15 godina ponovno su se ujedinili zahvaljujući fotografiji objavljenoj na Facebooku, javlja Business Insider.

Hope Holland posljednji put je sina Jonathana vidjela 1999. godine kada su mu bile 3 godine prije nego ga je oteo njegov otac i iz doma u Campbellu odveo u Meksiko gdje je odrastao. Nakon otmice njegova majka nikada ga nije prestala tražiti, a u pokušaju da ga locira koristila je socijalne službe i privatne detektive.

Iako se Jonathan nije više sjećao svoje majke prošle godine odlučio je objaviti staru fotografiju njih dvoje na Facebooku. Nadao se da će ju ona ili njegov stariji brat Jacob vidjeti. Njegova majka vidjela je fotografiju. Ona i Jonathan od tada su stalnom kontaktu, a nedavno su se ujedinili u njezinom domu u Campbellu

- Sretna sam što me želio upoznati - kazala je za NBC Bay Area. Priznala je da je gotovo odustala od nade da će ikada pronaći svog sina.

- Bila sam suicidalna. Nisam imala razloga vjerovati da ću pronaći svog sina. Od kad sam ga pronašla moj cijeli svijet, pogled i smjer se promijenio - rekla je za ABC 7.

Jonathan nije u direktnom kontaktu sa ocem. Nakon što vidi svog starijeg brata Jacoba planira se vratiti u Meksiko kako bi završio zadnji razred srednje škole prije nego što se ponovno vrati u Kaliforniju, moguće i za stalno. 

 

>> Facebook predstavio zasebnu aplikaciju za dijeljenje fotki

Komentara 1

JO
johnxxx
17:50 08.07.2015.

U hrvatskom se ne bi reklo da su se ponovo ujedinili, nego da su ponovo skupa. "Ponovo se ujedinili" je los prijevod s engleskog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije