Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na veliki petak

Majka i djeca bježali iz zapaljenog auta prema čoporu lavova!

zapaljen automobil,lavovi,safari,bijeg
Foto: Youtube Screenshot
1/2
21.04.2014.
u 17:41

Ugroženoj obitelji u pomoć su priskočili rendžeri nakon što su izašli iz vozila samo nekoliko sekundi prije negoli ga je progutao plamen.

Veliku sreću imali su Britanka Helen Clemens i dvoje njeno djece George (9) i Charlie (12) nakon što se njihov automobil zapalio tijekom safarija i to ispred čopora lavova!

Incident se dogodio na Veliki petak, a tragedija je izbjegnuta, javlja BBC, kada se automobil pregrijao i zapalio. Ugroženoj obitelji u pomoć su priskočili rendžeri nakon što su izašli iz vozila samo nekoliko sekundi prije negoli ga je progutao plamen. 

- Umjesto kraj flamingosa ili deva, nama se ovo dogodilo baš ispred lavova - komentirala je Helen. Prepričala je novinarima da je na automobilu prvo primijetila paru, tek kasnije dim koji je bivao sve tamniji i gušći. Tada je počela trubiti da bi privukla pozornost rendžera. Oni su joj sugerirali da ostane u vozilu jer su 30 metara ispred njega ležali lavovi. No situacija je izmakla kontroli i obitelj nije imala izbora negoli pobjeći iz automobila.

Na njihovu sreću, životinje su samo ležale i promatrale cijelu situaciju. Rendžeri su spasili obitelj, a zatim uklonili lavove iz područja da bi maknuli olupinu izgorjelog vozila. U incidentu nitko nije ozlijeđen.

>>Pogledajte što ove divlje zvijeri rade afričkom zoologu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije