Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'biti na tronu laska'

Magazin HORZU proglasio Korčulu najljepšim otokom na svijetu

Korčula
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
21.02.2014.
u 21:17

- Biti na tronu kada su vam konkurenti Maldivi, Bora Bora, Saychellen, Hawaii i mnogi druge rajske destinacije i te kako laska. Uostalom imali bolje najave za nadolazeću turističku sezonu, kazala je glasnogovornica Grada Korčule Edita Drušković.

Njemački magazin HORZU proglasio je Korčulu najljepšim otokom na svijetu, piše Dubrovački vjesnik.

To je komentirala glasnogovornica Grada Korčule Edita Drušković koja je kazala da biti na tronu i te kako laska.

- Biti na tronu kada su vam konkurenti Maldivi, Bora Bora, Saychellen, Hawaii i mnogi druge rajske destinacije i te kako laska. Uostalom imali bolje najave za nadolazeću turističku sezonu, kazala je Drušković.

Cijeli članak čitajte ovdje.

>> Carstvo tišine: Korčula je puno više od Marka Pola

Ključne riječi

Komentara 8

FL
flatline
08:42 22.02.2014.

Kada ćemo mi biti na tronu po nečemu što smo sami napravili, a ne po tome što smo naslijedili ili što nam je priroda dala?

Avatar ludi kekec
ludi kekec
11:00 22.02.2014.

uz stotine i stotine takvih "izbora" na svijetu, normalno je da svaki otok ponekad dođe na red...

Avatar TAJSAM
TAJSAM
10:30 22.02.2014.

Sad je gotovo i sa Korčulom, kad u Vladi to čuju, odlučiti če da na Korčuli napraviti deponij ili sl. samo čekam tko če prvi izvršiti invaziju za uništenje i tog Hrvatskog bisera. Pozdrav dobrim ljudima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije