Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pod kontrolom

Lista pravila djevojčice (10) za zaljubljenog kolegu postala su hit na Twitteru

pisanje
Foto: Damir Spehar/PIXSELL/Ilustracija
19.09.2016.
u 19:28

Zoe je odlučila na vrijeme reagirati i napisala nekoliko pravila kako bi zaljubljenog dječaka imala pod kontrolom

Jedna 10-godišnja djevojčica postala je pravi hit na internetu kada je jednom zaljubljenom dječaku napisala nekoliko pravila kako se mora ponašati. Naime, Zoe ide u peti razred i premlada je da ima dečka. 

No, njezin školski kolega Noah zbilja je odlučio postati njezin dečko. Na to je Zoe odlučila reagirati i napisala nekoliko pravila kako bi zaljubljenog dječaka imala pod kontrolom.
Listu njenih pravila koja su napisana svaki u svojoj boji objavljeni su na Twitteru.

"Ne diraj mi ramena. Nemoj se stalno vrtjeti oko mene u igri. Ne obraćaj mi se, osim ako se radi o pozdravu. Prestani se igrati sa mnom u autobusu. Imam kratki fitilj i uništit ćeš mi dan, jer se previše igraš. Ponovno pročitaj 500 puta. Ja se tebi sviđam kao djevojka, ali ti se meni ne sviđaš kao dečko, ja sam premlada. Ako prekršiš bilo koje od ovih pravila nazvat ću tatu, maminog prijatelja, moju lažnu mamu... Ako uništiš moj dan ja ću morati ići na savjetovanje! Prestani se igrati sa mnom!".

Puno ljudi na Twitteru pohvalili su Zoe i njezina pravila koje je poslala svome školskom kolegi.

> > 

Komentara 2

Avatar lola lola
lola lola
23:34 19.09.2016.

Hit ovdje je jedino da nju roditelji uce da bude okrutna. I kako se ponasa u desetoj gori ponasat ce se cak i puno gore kad odraste.

RT
ribaric.tomislav
21:54 19.09.2016.

respekt

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije