Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaznila ga policija

Ostala u šoku kada je doznala što je učinio da bi ostao dulje na partyju

ilustracija
Foto: Thinkstock
26.08.2014.
u 09:42

Muškarac je naime sa zabave nazvao svoju djevojku i rekao joj kako je otet te da kuću u Boltonu ne može napustiti dok ne podmiri dug od 50 funti

Muškarac (32) koji je pokrenuo policijsku potragu nakon što je djevojci javio da je otet, a potom je pronađen na kućnoj zabavi, kažnjen je zbog traćenja vremena policije, javlja BBC.

Muškarac je, naime, sa zabave nazvao svoju djevojku i rekao joj da je otet te da kuću u Boltonu ne može napustiti dok ne podmiri dug od 50 funti. Djevojka je potom nazvala policiju koja je prateći signal mobitela muškarca pronašla na zabavi.

Policiji je priznao kako je priča o otmici bila lažna.

– Djevojka je bila izvan sebe i zabrinuta da će se muškarcu nešto dogoditi. Uložili smo znatne napore i potrošili vrijeme kako bismo ga pronašli nakon čega je priznao kako je cijelu priču izmislio da bi mogao dulje ostati na zabavi. Ne samo da smo ga novčano kaznili već razmatramo otvaranje kriminalnog dosjea – poručio je glavni inspektor Jo Clawson.

>> Iz ralja otmičara pobjegla nakon tri mjeseca prijetnji, torture i silovanja

>> Nije mogla vjerovati što joj je napravio kako bi raskinuo zaruke

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
12:54 26.08.2014.

sad je tek nahrdao, osim djevojke i policija će mu uvesti policijski sat.

SL
stalno lazu
10:26 27.08.2014.

Sigurno mu se azimut pomaknuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije