Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogao ni zamisliti

Kupio staru vitrinu pa se šokirao kad je vidio što je unutra

Stari ormar
Foto: Thinkstock
30.11.2014.
u 10:33

Platio ju je 40 dolara, a u potrazi za kvakom ispod jedne ladice ugledao je omotnicu

Phillip LeClerc želio je samo kupiti staru drvenu vitrinu na jednoj aukciji 19. studenog u Bostonu.

Platio ju je 40 dolara, a u potrazi za kvakom ispod jedne ladice ugledao je omotnicu. Kada ju je otvorio u njoj je našao obveznicu od 500 dolara. Uzbuđeni Leclerc i  njegova supruga u vitrini su zatim pronašli dosta obveznica, a među njima je i šest obveznica čija je vrijednost 10 tisuća dolara po komadu. Obitelj čija je bila vitrina tražila je dugo godina te obveznice, ali ih nisu mogli naći. Većinu pokućstva iz jedne stare kuće dali su na aukciju, a novi vlasnik je našao neočekivani zgoditak, piše Boston Globe.

Ovaj sretni 60- godišnjak i njegova supruga tako su nakratko postali bogatiji za 127 tisuća dolara, ali obveznice će ipak "vratiti" aukcijskoj kući. 

>>Prodaje se najskuplji džepni sat ikad: Početna cijena 15 milijuna franaka

>>Za najveći iznos prodana je 'fotka' Aleksandra Stankovića i malene Dore!

Komentara 14

MS
Marinac_SEAL
17:46 30.11.2014.

Nema dana da se na naslovnici Večernjeg ne pojavi neka vijest koja u naslovu sadrži riječi "šokirati" ili "iznenaditi", a u podnaslovu "nisu mogli vjerovati". Možda vi toga niste svjesni, ali nas stalne posjetitelje strašno iritira stalno ponavljanje jedne te iste PR šablone, koja služi jedino nabijanju klikova. Sugeriram vam, stoga, da, ako već želite objavljivati takve "članke", onda barem razbijete monotoniju naslova. Ovako imamo osjećaj kao da je stalno isti članak na naslovnici.

Avatar tajar
tajar
13:13 30.11.2014.

The Boston Globe piše o pisaćem stolu, a članak je popraćen i slikom istoga. Kako to,da kad stol pređe Atlantik, postane vitrina, a izgleda na slici kao nešto treće.

BL
blesotina
13:28 30.11.2014.

da nije vidoševićeva!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije