Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u svom tom neredu

Kupci se šokirali kad su ugledali što je na fotografijama kuće za prodaju

svinja,kuća,oglas
Foto: rightmove.co.uk
1/8
01.09.2014.
u 11:32

Neočekivani prizor neke je šokirao, a druge dobro nasmijao pa se oglas o prodaji kuće neprivlačnog pročelja i izrazito neuglednog interijera našao na naslovnicama mnogih portala.

Bizaran oglas za prodaju nekretnine na britanskoj stranici Rightmove provukao je pozornost ne samo kupaca nego i cijele tamošnje javnosti. Za sve je odgovoran agent Connells koji je, ne zamarajući se previše izgledom jednosobne kuće koju je za 120.000 funti nastojao ''uvaliti'' potencijalnim kupcima, objavio fotografiju dnevnog boravka u kojem se na sofi odmarala svinja, piše Mirror.

Neočekivani prizor neke je šokirao, a druge dobro nasmijao pa se oglas o prodaji kuće neprivlačnog pročelja i izrazito neuglednog interijera našao na naslovnicama mnogih portala. Naravno, uz priložene fotografije koje svjedoče o nehaju i nebrizi vlasnika, ali i agenta koji se nije ni najmanje potrudio da iz dnevnog boravka iseli svinju, a iz kuhinje mačku te koliko-toliko neurednu unutrašnjost nakrcanu nepotrebnim stvarima i detaljima dovede u red.

Kada su ga korisnici stranice počeli ispitivati za svinju, Connells je uklonio fotke s korpulentnom životinjom pa su mnogi razočarano zaključili da je šteta što se svinja ne ubraja u pokućstvo.

>>Šokiralo ju je ono što je ugledala na računu nakon što je kupila 'cugu'

>>Za dlaku umakla smrti: 'Napala' je sjekira koja je probila vjetrobransko staklo

Foto: rightmove.co.uk

Komentara 11

MA
macor
12:00 01.09.2014.

Svinja je jedino nesto vrijedno u toj kuci.

IV
ivanjoksimovic
12:17 01.09.2014.

Ova rupa kosta 120.000 funti?! Nije ni cudo sto u toj Evropi svega 30% stanovnika sebi moze da priusti kupovinu nekretnine. Neka hvala.

DU
Deleted user
12:59 01.09.2014.

A i za mačku na šporetu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije