Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poštenje se isplatilo

Kopajući po smeću, pronašla 72.000 eura. Vratila ih i postala model!

Ana dos Santos Cruz
Foto: Youtube Screenshot
1/4
26.05.2015.
u 19:17

Samohrana majka koja za život zarađuje radeći na deponiju niti jednog trenutka nije dvojila što valja učiniti. A onda je postala zvijezda

Siromašnoj i lijepoj Ani dos Santos Cruz (23) iz brazilskog Sao Paula život se preokrenuo kada je na smetlištu pronašla vreću punu čekova vrijednih 72.000 eura te ih vratila vlasniku.

Samohrana majka koja za život zarađuje radeći na deponiju niti jednog trenutka nije dvojila što valja učiniti, piše Daily Mail.Novac je vratila lokalnoj bolnici na čiju su oznaku čekovi bili ispisani. Njezin potez nije prošao nezapaženo. Proglašen je herojskim, a kada su na vrata njezina doma pokucale i televizijske kamere, postala je medijska senzacija. Tada ju je zamijetio vlasnik jedne modne agencije i pozvao da radi za njega.

Cruz je potom angažirana u jednoj televizijskoj reklami te se pojavila na mnogobrojnim plakatima. Reklamirala je i jedan trgovački centar, a potpisani ugovor s agencijom omogućio joj je i da upiše večernju školu.

- Moji snovi se ostvaruju. Sin mi uvijek govori da lijepo izgledam i sretan je kad vidi moje fotografije na ulici. Ovo je ono što želim raditi u životu - priznala je poštena 23-godišnjakinja. Kazala je i da je na deponiju radila jer nije imala drugog izbora.

- To je težak posao i zarada je iznimno mala. To je posao za muškarce i žene ga rade samo u krajnjoj nuždi. Bila sam jedina žena tamo. Ali sada je sve krenulo nabolje. San mi je da imam kuću s jednom sobom za mene i jednom za sina - otkrila je nova brazilska zvijezda.

 >>Sikh skinuo turban da bi pomogao dječaku. Onda se dogodilo neočekivano

>>Reklama s vjernim psom rasplakala milijune diljem svijeta

Komentara 9

MR
Mrzim_registraciju
21:14 26.05.2015.

patković, takav jadan mentalni sklop je bolje ne komentirati...

ZO
zoom
02:35 27.05.2015.

Divna je...sve najbolje joj želim u budućnosti:-)))

CA
car099
21:18 26.05.2015.

baš me zanima da li bi vratila da je našla gotovinu, a ne čekove (i da je znala čiji su novci)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije