Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka koja je sve oduševila

'Kontrolor vam je išao pisati kaznu pa sam vam uplatio 2 sata parkinga'

Poruka
Foto: Facebook
22.06.2016.
u 15:24

- Kad se nađete u mojoj situaciji pomozite i vi nekome da mu ne kucaju kaznu...', piše u poruci.

Dobro djelo svakome može uljepšati dan, a to se zasigurno dogodilo vlasniku automobila u Srbiji kojem je kontrolor išao ispisati kaznu za parking.

To je na vrijeme primijetio slučajni prolaznik koji se odlučio na plemenit potez te je vlasniku automobila putem svog mobitela nadoplatio parking. O svemu ga je obavijestio porukom koju mu je ostavio na vjetrobranskom staklu.

'Kontrolor je krenuo da vam kuca kaznu pa sam vam uplatio SMS-om 2 sata parkinga (do 12.10h). Kad se nađete u mojoj situaciji pomozite i vi nekome da mu ne kucaju kaznu...', piše u poruci.

>> Ova poruka na drvetu oduševila je sve: 'Pažnja! Samo da Vas obavijestim...'

>> Stanar ostavio ljutitu poruku vozaču koji mu je blokirao prilaz, a to mu je susjed

Komentara 17

SE
sestrićna
16:46 22.06.2016.

običan spin koji ima za cilj u hrvatskim medijima prikazati srbe u pozitivnom svjetlu..sve je to propaganda kojom se žele približiti srpski i hrvatski narod nakon srpske agresije 90 ih..s tim ciljem su angažirane i neke naše pjevačice voditeljice ii javne osobe kao npr severina koje odlaze u srbiju tamo se zaljubljuju udaju i sl te nas svakodnevno bombardiraju u medijima kako im je tamo dobro do ludila..u ostalom kad ste zadnjih godina pročitali nešto loše u hrvatskim medijima o srbiji i srbima ?

PI
pitijestpit
15:53 22.06.2016.

haha.. svaka cast liku

VI
virkom
17:56 22.06.2016.

Ej, zakon!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije