Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANA REAKCIJA

Pogledajte kako se konobarica osvetila nasilnom gostu

konobarica
Foto: Screenshot Youtube
1/2
26.05.2015.
u 09:14

Konobarica je izmlatila gosta koji ju je pokušao uhvatiti za stražnjicu

Konobari i ostali zaposlenici ugostiteljskih objekata katkada moraju trpjeti poniženje bahatih mušterija, a pogotovo je teško ženama koje maltretiraju muški gosti.

Jedna konobarica u restoranu odlučila se usprotiviti takvoj praksi. Internetom se proširio video, navodno snimljen u ruskom restoranu, koji prikazuje što je konobarica učinila gostu koji joj je pokušao nagurati novac u košulju i uhvatiti je za stražnjicu. Može se reći da je njezina reakcija bila neočekivana.

Pogledajte video:

 

>> Konobarici ostavio napojnicu od 200 $ i poruku koja ju je rasplakala

>> Za račun od 43 dolara konobarici ostavio napojnicu od 3 tisuće dolara

Komentara 5

Avatar navijač
navijač
09:50 26.05.2015.

Sve zavisi od toga kakvog je tipa kafic.Ovdje je ocito dobio sto je i zasluzio.

BR
brojevi
09:51 26.05.2015.

Istu stvar načini i moja supruga nakom mog dolaska u sitnije sate, uglavnom u *veselom* stanju. Zato sam odlučio ostati kod kuče i pisati komentare na VL. forumu. Manje boli.

1X
1xydz1
09:57 26.05.2015.

ne boji se šuša boga, no batine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije