Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Car nema jaja'

Kip golog Trumpa prodan na dražbi, dio novca ide migrantima

Kip golog Donalda Trumpa
Foto: Youtube Screenshot
1/4
24.10.2016.
u 11:20

Trump prikazan u prirodnoj veličini, s korpulentnim trbuhom i nesrazmjerno malim penisom, punio je naslovnice u kolovozu. Aktivisti su pet identičnih statua postavili na javnim mjestim

Ulična skulptura koja prikazuje republikanskog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa bez odjeće,  prodana je za gotovo 22.000 dolara na dražbi održanoj u Los Angelesu.

Dražbovna kuća Julien's ponudila je skulpturu pod naslovom "Car nema jaja" i ona je prodana u subotu navečer. 

Trump prikazan u prirodnoj veličini, s korpulentnim trbuhom i nesrazmjerno malim penisom, punio je naslovnice u kolovozu.

Aktivisti su pet identičnih statua postavili na javnim mjestima u San Franciscu, New Yorku, Los Angelesu, Clevelandu i Seattleu. Fotografije i selfiji s tim umjetničkim djelom kružili su internetom. No vlasti su uklonile skulpture istoga dana kada su bile postavljene. 

Samo je jedna preostala za dražbu, a dio sredstava od prodaje bit će doniran organizaciji koja pomaže imigrantima. 

>> Trump: Spriječit ću nastanak medijskog monopolista!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar kravata
kravata
14:15 24.10.2016.

jedan kip rezerviran za istocno sarajevo.

MA
..Marsijanac
16:09 26.10.2016.

A gdje vam je slika kipa iz New Yorka gole Klintonice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije