Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pršuting' je hit

Kerum pokrenuo trend: Pogledajte kome su nalijepili pršut na čelo!

Pršuting (1)
Foto: Facebook
1/9
15.05.2013.
u 17:53

Splitski gradonačelnik Željko Kerum pokrenuo je trend na hrvatskom internetu svojom fotografijom s pršutom na čelu.

Splitski gradonačelnik Željko Kerum pokrenuo je trend na hrvatskom internetu svojom fotografijom s pršutom na čelu.

Na Facebooku je već osnovana grupa nazvana "Pršuting" koja vas poziva da postanete dio hrvatskog pokreta i na svoj zid lijepite fotografije s kriškama pršuta na čelu i postanete dio "Pršuting kluba".

Grupa je na Facebooku u samo nekoliko dana skupila više od 20 tisuća članova koji na stranicu postavljaju uglavnom fotomontaže poznatih ljudi s pršutom na čelu kako bi bili u trendu koji je pokrenuo Kerum.

Među poznatim osobama kojima su zalijepili pršut na čelo nalaze se, između ostalog, nogometaš Mario Balotelli, američki predsjednik Barack Obama, Mona Lisa, Zdravko Mamić, Lionel Messi, Ava Karabatić, Albert Einstein, Steve Jobs i mnogi drugi.

 >>Kampanja na vrhuncu: Željko Kerum na čelo nalijepio pršut!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije