Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi u povijesti

Kao mali ostao bez penisa, a sad je postao otac

mike moore
Foto: Youtube (screenshot)
1/2
23.04.2014.
u 14:47

Amerikanac, koji je kao sedmogodišnjak ostao bez velikog dijela penisa nakon što je obrezivanje pošlo po krivu, postao je otac uz pomoć rekonstruiranog penisa, što je prvi poznati slučaj u povijesti

Mike Moore prva je osoba na svijetu koja začela bebu pomoću rekonstruiranog penisa. Ovaj Amerikanac kao sedmogodišnjak ostao je bez velikog dijela penisa nakon što je obrezivanje pošlo po krivu.

Sve to dovelo je do teške depresije, kraha prvog Mikeovog braka i maltretiranja.

No sada je ovaj 30-godišnjak ponosni otac sina Memphisa, kojeg je dobio s novom suprugom 25-godišnjom Heather.

- Oduvijek sam želio obitelj, no nisam mislio da je to moguće. Zbog toga sam pao u duboku depresiju. U listopadu se rodio Memphis kojeg volim svim srcem. Prva supruga nije mogla ni pogledati moj penis, a tek me Heather prihvatila onakvog kakav jesam - priča Mike.

Nakon tri neuspješna pokušaja rekonstrukcije penisa, Mike je konačno 2007. godine otišao u Kaliforniju kod liječnika Gordona Leea.

On je uz pomoć kože s Mikeovog bedra uspješno rekonstruirao penis. Nakon što su Mike i supruga pokušali dobiti dijete prirodnim putem, ipak su se na kraju odlučili za umjetnu oplodnju, a sada se nadaju da će začeti i drugo dijete.

>>Proslavila ih tiskarska pogreška: Pogledajte zašto je ovaj natpis postao hit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije