Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
originalna prosidba

Kako je to izveo? Mađioničar trikom zaprosio svoju djevojku

prosidba
Foto: Screenshot
1/2
31.08.2015.
u 11:13

Henry je prvo pojeo čašu punu juhe sa slovima, a nakon toga progutao i jedan konac. Zatim je na scenu pozvao svoju djevojku Charlie

Nikad ne znate čime će vas iznenaditi jedan mađioničar, a nije znala niti djevojka engleskog mađioničara Neila Henryja koju je on pozvao na pozornicu tijekom svog nastupa u Edinburgu.

Henry je prvo pojeo čašu punu juhe sa slovima, a nakon toga progutao i jedan konac. Zatim je na scenu pozvao svoju djevojku Charlie.

Nakon toga je počeo izvlačiti konac iz usta na kojem je pisalo "Marry me". Drugim trikom otvorio je kutijicu s prstenom, a reakciju djevojke pogledajte u videu.

>> Način na koji ju je zaprosio natjerao ju je u plač. Pogledajte što je napravio

Komentara 3

KR
kruti
13:03 31.08.2015.

a gdje je video????

PU
pulizg
11:43 31.08.2015.

Fora!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije