Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u ružičastoj haljinici

Kako bi razvedrio suprugu koja boluje od raka ide svijetom kao balerina

bob carey
Foto: Bob Carey
1/10
11.12.2013.
u 21:52

Bob Carey putuje svijetom u neobičnoj misiji - snimiti što smješnije fotografije u ružičastoj haljini kako bi stavio osmijeh na lice svoje supruge

Kada je osoba koju volite najviše na svijetu ozbiljno bolesna, sve što želite je staviti joj osmijeh na lice i dati optimizam. Upravo to je potaknulo Boba Careya da odjene ružičastu haljinicu balerine i otisne se na neobično dugogodišnje fotografsko putovanje.

Njegovoj supruzi Lindi 2003. godine dijagnosticiran je rak dojke, koji se ponovno vratio 2006., no srećom ga je pobijedila.

- Tijekom tih devet godina, još više sam osjećao divljenje njenom duhu, moći i ljepoti. Fotografije bi nosila sa sobom na terapiju i ona i druge žene bih ih gledale, smijale se, pa bi vrijeme brže prošlo - ispričao je Carey.

Nakon mnogo pozitivnih komentara, Bob nije mogao prestati sa neobičnim fotografiranjem, pa je kreirao The Tutu Project, a novac od prodanih fotografija ide za borbu protiv ove zloćudne bolesti.

>>Žene oboljele od raka dojke: Za strah nemamo vremena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije