Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biste li se usudili

Kakav vlak smrti, ovo je najstrašnija vožnja ikad

park
Foto: Youtube
1/2
23.07.2014.
u 12:35

Na visini od 40 metara nalazite se samo vi, a nakon što vas djelatnik parka otkači s kuke na kojoj visite iskusit ćete pad u mrežu koja se nalazi na visinu od 30 metara

Zabavni park Tivoli Friheden u Danskoj ima jednu od najstrašnijih atrakcija - slobodan pad bez ikakvih ograda i pojasa. Na visini od 40 metara nalazite se samo vi, a nakon što vas djelatnik parka otkači s kuke na kojoj visite iskusit ćete pad u mrežu koja se nalazi na visinu od 30 metara. Sve to uz brzinu od gotovo 90 kilometara na sat.

Biste li se usudili isprobati ovakav slobodan pad? Kako on izgleda, provjerite u videu.

>> Strava u zabavnom parku: Grana pala na 'vlak smrti', četvero ljudi ozlijeđeno

Komentara 4

Avatar nijeminišta
nijeminišta
13:09 23.07.2014.

"Na visini od 40 metara nalazite se samo vi, a nakon što vas djelatnik parka otkači s kuke na kojoj visite iskusit ćete pad u mrežu koja se nalazi na visinu od 30 metara" - još jedna biser večernjakovih novinara - po ovome što su napisali ispada da čovjek pada točno 10 metara!!!

Avatar Perica1
Perica1
12:47 23.07.2014.

Bad je što padaš na leđa, zbog toga je slobodan pad još strašniji. Ovo nije ništa u odnosu na Baumgartnerov slobodan pad s ruba svemira.

DU
Deleted user
02:26 24.07.2014.

Hrvatski se veli otkvačiti ili zakvačiti. VL!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije