Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte snimku

Kakav pehist: Trebao osvojiti milijun dolara i automobil, a kad ono...

Kolo sreće
Foto: Youtube
1/7
14.04.2014.
u 18:37

Milijun dolara, automobil i putovanje - sve to izmaklo je ovom studentu za dlaku!

Student Julian Batts koji je sudjelovao na američkom Kolu sreće imao je priliku osvojiti milijun dolara, automobil i putovanje u London. No, sreća ga nije služila pa se kasnije morao zadovoljiti manjim osvojenim dobitkom.

Koliki je Julian bio pehist svjedoči to da je, u krugu kada je imao priliku osvojiti milijun dolara, uspio otvoriti sva slova te je samo još trebao pročitati traženi pojam, no krivo je pročitao jednu riječ i tako pobjedu u tom krugu prepustio idućoj natjecateljici.

Julian se još dvaput približio primamljivim nagradama, automobilu i putovanju u London, no nagrade su mu opet izmakle za dlaku.

U priloženom videu pogledajte kako je to izgledalo!

>> Možete li riješiti ovu zagonetku? Njemu je trebalo samo 5 sekundi

Komentara 5

MA
madmax17
20:57 14.04.2014.

A u k****. Kako ga zena prca a i voditelj.

WT
wtf
18:55 14.04.2014.

Milijun dati nekome tko ne zna čitati?! Veći grijeh nego pokloniti Rockfelleru ili Rothchildu !

ME
melinda
19:07 14.04.2014.

Mislim da ova natjecateljica nema nimalo mozga u glavi zasto nije i ona pogrijesno procitala pa tako da ovaj tukac ponovo procita i osvoji glavnu nagradu jer ona je dobila samo 100 dolara a on bi joj dao vjerovatno 100puta vise da su ga pustile da ponovo dide na red

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije