Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šestmjesečna beba Zyla

Pao rekord: Još ne hoda, ali je na jezeru skijala preko 200 metara

beba zyla
Foto: screenshot/youtube
26.05.2016.
u 09:36

Malena Zyla visoka je 76 centimetara i teška oko 10 kilograma, a skijala je brzinom od 11 Km/h.

Beba Zyla stara šest mjeseci prošle subote skijala je na vodi preko 200 metara što su osnivači Florida water ski škole proglasili svjetskim rekordom. Zyla je skijala na mirnoj vodi jezera Lake Grew na Floridi. Rečeno je i da bi Zyla nastavila skijati da čamac koji ju je vukao nije došao do obale zbog čega su morali stati.

Malena Zyla visoka je 76 centimetara i teška oko 10 kilograma,a skijala je brzinom od 11 Km/h. Još ne hoda, a proskijala je jezerom prvi puta prošli četvrtak. U vožnji se čvrsto držala za dršku i mirno stajala na skijama koje su bile pričvršćene jedna uz drugu kako bi skijanje bilo sigurnije.

Iz Američke asocijacije za skijanje na vodi kažu da ne vode podatke o najmlađim ili najstarijim rekreativcima/sportašima nego samo o onima koji su se prema dobi natjecali na nacionalnim prvenstvima. Zylini roditelji primjetili su da čim je počela ustajati i održavati se na nogama, sa se iznimno čvrsto držala za bilo čiju ruku zbog čega su pomislili da bi bila dobra skijašica na vodi, piše Dailymail.

Postavili su joj skije u njihovom domu, vukli je po tepinu i vidjeli da joj se sviđa.

Prije njezinog pothvata, poduzete su iznimne mjere sigurnosti u kontroliranom okruženju na privatnom jezeru koje se koristi za skijanje na vodi.

Spominje se da je raniji neslužbeni rekord držao Parks Bonifay koji je na vodi skijao 30-ak metara kad je imao šest mjeseci i 29 dana.

 

 

>> Kad je čula što namjeravam, mama je skoro pala u nesvijest

>> Živnulo Malo jezero, do kraja listopada skijanje na vodi

Komentara 1

Avatar Linux
Linux
18:58 26.05.2016.

idioti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije