Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesno

Jesu li ovo najgore vozačice ikad? Čitavu vječnost pokušavale parkirati auto

parkiranje
Foto: Screenshot YouTube
1/2
30.07.2015.
u 09:10

Na snimci se vidi kako se žene izmjenjuju za volanom, manevriraju, vraćaju se s parkinga na cestu da bi na kraju parkirale Mini Cooper zajedničkim snagama

Kraj ovakvih vozačica, nije ni čudno što su žene na lošem glasu kad je u pitanju vožnja automobila.

Na YouTubeu je, naime, objavljen video iz Glasgowa u kojem dvjema ženama treba punih 17 minuta da parkiraju 'Mini Cooper' na parkirno mjesto.

Na snimci se vidi kako se žene izmjenjuju za volanom, manevriraju, vraćaju se s parkinga na cestu da bi na kraju, nakon 17 minuta pokušavanja, parkirale automobil zajedničkim snagama. Jedna je žena upravljala vozilom, a druga ju je upućivala.

>> Niste vješti u parkiranju automobila? Ovo bi vam moglo pomoći!

Komentara 1

AO
ante.oreskovic75
10:49 30.07.2015.

tko kaže da žene nisu bolji vozači.a i do dozvole dođu lakse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije