Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAŠ DIRLJIVO

Izgubila je pamćenje, a njezin suprug odlučio je učiniti ovo

Justice i Jeremy Stamper
Foto: Facebook
03.07.2015.
u 13:15

"Rekla mi je: 'Ne želim da se ljutiš, ali ne sjećam se vjenčanja'"

Što učiniti kada vam supruga završi u teškoj prometnoj nesreći zbog koje je ostala bez pamćenja pa se više ne sjeća vašeg vjenčanja? Jeremy Stamper odlučio je to riješiti tako da još jednom oženi svoju suprugu Justice.

Ovaj par iz Tennesseeja u SAD-u u brak je stupio lani, piše Metro. Upoznali su se na vjeronauku kad su imali 10 godina, a počeli su hodati u srednjoj školi. Život im se tragično promijenio samo 19 dana nakon vjenčanja. Justice je gotovo izgubila život u prometnoj nesreći. Uspjela se izvući, ali bez sjećanja na dan vjenčanja.

– Rekla mi je: 'Ne želim da se ljutiš, ali ne sjećam se vjenčanja' – rekao je Jeremy. Nezadovoljan, odlučio je ponoviti vjenčanje, i to 20. kolovoza, na njihovu prvu godišnjicu.

– Naše prvo vjenčanje bilo je prekrasno i savršeno... Ali želim da Justice ovaj put bude stvarno oduševljena. Stvarno to zaslužuje – rekao je Jeremy. Za vjenčanje im je potreban novac, a 5000 dolara odlučili su prikupiti putem stranice GoFundMe. U trenutku pisanja ovog teksta imaju već 5075 dolara.

>> Pokušao zavesti djevojku pa ostao visjeti na osmom katu

>> Nećete vjerovati čime se možete riješiti mrlja od crvenog vina

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
22:41 03.07.2015.

jadni ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije