Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dramatična potjera

Ove dvije ljame postale su pravi internetski hit!

ljama
Foto: Screenshot
1/2
26.02.2015.
u 22:31

Dvije ljame izazvale su pravi kaos u Sun Cityju u američkoj saveznoj državi Arizona

Dvije ljame izazvale su pravi kaos u Sun Cityju u američkoj saveznoj državi Arizona. Brojni stanovnici pokušali su uloviti ljame, jednu crnu, a drugu bijelu, koje su neumorno trčale po ulicama grada.

U hvatanje životinja uključila se i policija koja je na kraju opkolila uplašene životinje i uspjela ih zarobiti.

Zbunjene ljame u jednom su se trenutku razdvojile, trčale su po cesti, izazvale pravi prometni kolaps, a cijela strka zabilježena je i kamerama.

Dramatična i smiješna potjera za ljamama već je preplavila Twitter, a mnogi se šale na račun zbunjenih životinja i još zbunjenijih ljudi koji su ih lovili. Ljame će tako, ni krive ni dužne, idućih dana biti pravi hit na internetu.

>> Oteta ljama postala zvijezda montaža na internetu, 'dala' i intervju

Ključne riječi

Komentara 3

TH
thekurcula
09:55 27.02.2015.

Eto, da sam juče umro ne bih nikad čuo da se ova životinja sa južnoameričkog kontinenta zove ljama!?? Celog sam života mislio da je to lama kad ne lezi vraže...... Hrvatski jezički puritancu su čudo, a pretpostavljam da će u skorijoj budućnosti postati ćudo.

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
17:35 27.02.2015.

ljame protiv ovaca

Avatar strmy1
strmy1
06:57 27.02.2015.

Da fakat. Drama....malo konfabulacije ove "drame" i čovjek bi imao osjećaj da je ovo izvještaj s prve crte bojišnice..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije