Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unosan posao

Jednom objavom na Instagramu zaradi i do 80.000 kuna, a sada je otkrila i kako

Sjana Elise Earp
Foto: Instagram
22.03.2017.
u 12:01

Zvijezda Instagrama Sjana Elise Earp (22) godišnje zarađuje i milijun dolara samo na svojim objavama na ovoj društvenoj mreži

Zvijezda Instagrama Sjana Elise Earp (22) godišnje zarađuje i milijun dolara samo svojim objavama na ovoj društvenoj mreži. Naime, na Instagramu zarađuje i 80.000 kuna po jednoj objavi, odnosno oko 15.000 australskih dolara.

Trenutačno ima 1,2 milijuna pratitelja na Instagramu, no donedavno nije bila tako poznata.

– Kada sam bila desetogodišnjakinja, borila sam se s depresijom zbog čega sam napustila školovanje. Poslije sam dobila certifikat trenerice fitnesa i studirala sam na smjeru za fotoreportere, no odustala sam od studija jer sam počela zarađivati preko Instagrama. Objavljivala sam fotografije na Instagramu kako bih se izrazila, no poslije su me tražili da fotografiram neke događaje u Perthu. Taj me posao doveo do posla na Baliju, gdje sam promovirala jogu – priča ona.

U početku je imala tisuću prijatelja, no ubrzo se broj popeo na milijun.

– Nikad nisam planirala imati određeni broj pratitelja i sjećam se, kada me pratilo 10.000 ljudi, nisam mogla povjerovati da je tako – kaže ona.

S obzirom na veliki broj pratitelja, novac zarađuje reklamirajući proizvode i mjesta. Objavljuje fotografije i komentare na Instagramu kada određeni brend zatraži da nosi njihovu odjeću ili joj neki hotel plati da odsjedne kod njih.

– Ne objavljujem sponzorske fotografije ako taj proizvod ne koristim i sama, pa sam se tako dosta ograničila u odnosu na druge koji rade isti posao kao ja – kaže ona.  

 

Puppies are the best kind of photobombers 🙈 beach play in new @aloyoga gear 🤗💛☀ pic by @samearp

A post shared by SJANA ELISE EARP // YOGA (@sjanaelise) on

 

New blogs and pics from my latest travels now up on my website 🤗 follow the link in my bio xx

A post shared by SJANA ELISE EARP // YOGA (@sjanaelise) on

>> Suradnik sestara Kardashian otkrio koliko zarade na Instagramu, svote će vas iznenaditi

Ključne riječi

Komentara 7

ZA
zagabria1
14:06 22.03.2017.

to je novi svijet, čim gluplje tim komercijalnije. Zato su one Farme sve gluplje, da se više zaradi.

DU
Deleted user
14:53 22.03.2017.

Dakle i bez pameti i bez obrazovanja ali zarađuje milijune, bitno je poslikavati lijepo tijelo pa možeš zaboraviti i školu i pamet. Uopće mogućnost da se zarađuje na takav način, simptom je vremena i pada vrijednosti društva jer njeno su bogatstvo ustvari površnost i siromaštvo duha masa koje je slijede na instagramu.

JO
josko
13:48 22.03.2017.

Zbog ovakovih blesavih članaka (plus koja sexy fotka i spomeni milijun dolara godišnje...) - mladi u Hrv. čekaju svoju zlatnu prigodu - i u tom čekanju ne rade ništa, postanu zgubidani!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije