Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična pojava

Što je to proletjelo iznad voditelja?

nlo u vijestima
Foto: Screenshot
1/2
06.03.2015.
u 09:24

Dok su voditelji neometano radili svoj posao sjedeći ispred velikog stakla iza kojeg se vidi grad, na nebu iznad njih velikom brzinom proletio je nepoznati objekt u obliku svemirskog broda

Neobična pojava na nebu snimljena je tijekom emitiranja vijesti na televiziji Todo Noticias u argentinskom Buenos Airesu. Dok su voditelji neometano radili svoj posao sjedeći ispred velikog stakla iza kojeg se vidi grad, na nebu iznad njih velikom brzinom proletio je nepoznati objekt u obliku letećeg tanjura.

Objekt je snimljen u vijestima 28. veljače, a 1. ožujka je snimka objavljena na YouTubeu.

Svi se pitaju zašto nitko iz televizijske kuće nije reagirao na ovo, a istražitelj za paranormalne aktivnosti  Ben Hansen smatra kako leteći objekt koji podsjeća na NLO sigurno nije bio dio vijesti.

On pak smatra kako se radi o prijevari te da je netko namontirao u kadar leteći tanjur.

A što vi mislite?

>> NLO je letio savršeno, kao u videoigricama

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
11:39 06.03.2015.

leteci lonac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije