Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Iznenadio se zbog onoga što se dogodilo na 19. sekundi videa

ptice
Foto: screenshot LiveLeak
1/2
23.11.2014.
u 09:54

Video počinje normalno, no onda se događa nešto nevjerojatno

Ova snimka iz Nizozemske malo će koga ostaviti ravnodušnim, pogotovo one koji se možda boje ptica.

Na početku vidimo drvo iza kuće oko kojeg oblijeću ptice. No na 19. sekundi videa događa se nešto nevjerojatno. Pokazuje se da je naizgled lisnato drvo zapravo mnogo mršavije...

Pogledajte video:

 

>> Nećete vjerovati kamo je vozač motocikla sletio nakon sudara

>> Reklama kakvu niste vidjeli. Samo pritisnite 'R' i nećete vjerovati što slijedi

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
12:54 23.11.2014.

Nije bitna kvaliteta video uratka, nego sadržaja, koji je fantastičan. Ptice su imale svjetski kongres:)

PE
Pemac49
11:26 23.11.2014.

Sta je tu cudno >Drvo je drvo i ne mjenja nists sto njegov video neradi kak treba i Sliku razvlaci ili suzi to je Elektronika .kao i na TV sto se slika zana izkriviti i m osoba biti sira negoo visja jeste zaostalöi svi sa shvacanjem. VIDEO kojim je snimo je Srot neispravni. Uporavo sam zadnji Video koji sam napravio dozivio isto cudo .Moja draga se pojavila a oko nje one svjetlosne zrake kao kad gledas Polarnu svjetlost . Boze pa nisam ju snimo na Sjevernom Polu-- Sta je bilo Elektronika i Graficka karat na kompjuteru nisu dobro Konfigurirani. mala Greska velika izmjena u Videu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije