Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah zvali policiju

Iznenadila se kada je otvorila ruksak koji je netko ostavio u restoranu

Ruksak
Foto: Youtube Screenshot
1/2
28.11.2014.
u 16:25

– Očistila sam dvaput stolove, a ruksak je još uvijek bio tamo – ispričala je zaposlenica Sahista

Djelatnica Burger Kinga u kalifornijskom San Joseu pronašla je u jednom od separea ruksak koji je netko zaboravio.

– Očistila sam dvaput stolove, a ruksak je još uvijek bio tamo. Čekala samo do 15 sati i nitko nije dolazio po njega – ispričala je Sahista Bakawla koja je nakon toga sklonila ruksak i pozvala vlasnika. Tada su otvorili torbu kako bi našli neke osobne podatke onoga tko ju je izgubio. I tada je uslijedilo iznenađenje. – Otvorio sam ruksak i vidio mnogo novca u novčanicama od po 100 dolara. Uzviknuo sam: "Danas mi je rođendan, ovo mi je poklon!" – rekao je vlasnik Burger Kinga Altaf Chaus koji je odmah pozvao policiju. U ruksaku je bilo gotovo 100.000 dolara.

– U ovoj sam zemlji već 26 godina, a 15 godina sam radio dva posla kako bih kupio ovaj Burger King. Radišan sam čovjek, ne želim taj novac, možda nekome pripada – ispričao je vlasnik fast-food restorana.

Policija je pretražila ruksak i u njemu, osim novca, pronašla slatkiše, nešto marihuane i izvadak iz banke na temelju kojeg će pokušati naći vlasnika, javlja abc7news.com.

>> Otišli u šumu na romantičnu šetnju, nisu očekivali na što će naići

>> Ostavili konobaru napojnicu od 100 dolara unatoč lošoj usluzi – evo zašto!

Komentara 7

PO
posluzitelj
16:56 28.11.2014.

Vlasnik je legenda: "Uzviknuo sam 'wow, danas mi je rođendan, ovo mi je poklon!' - rekao je vlasnik Burger Kinga Altaf Chaus"...tko je nasao novce?! :O

KO
Komacero
14:55 29.11.2014.

i ja sam radeci u jednom kaficu naso atofku punu love koja pripadala jednom sicilijancu.zval sam sefa a on ju vratio doticnom koji mi onda nudio bilo gdje u italiji bilo kakav butik.reko sam ne hvala na sto mi onon ostavio broj telefona ako se nadem u problemima.jednom ga nazvo kad mi ukrali auto u napoliju na semaforu kojeg mi vratili i kojeg sam onda ostavljo otkljucanog i nikad nis ni falilo.

SL
stalno lazu
15:13 29.11.2014.

Reklama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije