Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u prometu

Izašla iz rozog Mini Coopera pred krupnog vozača, a onda...

29.08.2015.
u 12:57

Mlada djevojka odlučila je izaći iz svog Minija te se obrušila na vozača automobila te ga čak u jednuom trenu ošamarila

Da zbog situacija u prometu i oni najsmireniji mogu izgubiti živce svjedoči i primjer vozačice koja se nasred ceste odlučila obračunati s vozačem dvostruko većim od nje. Do incidenta u škotskom gradu Prestwicku došlo je u trenutku kad se vozačica ružičastog Mini Coopera ubacila ispred muškarca koji se u automobilu nalazio sa ženom i djetetom, javlja Daily Mail.

Mlada djevojka odlučila je izaći iz svog Mini Coopera te se obrušila na vozača automobila te ga čak u jednom trenu ošamarila. Nakon toga su se nastavili svađati, a jedan drugom su čak i oteli ključeve automobila. Pritom su blokirali promet i izazvali bijes ostalih sudionika prometa.

Cijeli incident kojeg su zabilježile i kamera pogledajte u videu.

>> Jesu li ovo najgore vozačice ikad? Čitavu vječnost pokušavale parkirati auto

Ključne riječi

Komentara 12

BS
@bserver
13:50 29.08.2015.

vidljivo je da je agresivka iz priložene snimke, presjekla put vozaču u kružnom toku! Radi se o prometnom prekršaju za koji je pedviđena novčana kazna. Arogancija i bezobrazluk a naročito fizičko nasilje nad obitelji koju je ugrozila, zahtjeva drakonsku kaznu nad očito neuračunljivom pripadnicom "slabijeg spola" koji kada je praktično, prečesto zloupotrebljava taj pojam!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:55 29.08.2015.

crnci su svugdje isti...

AN
AnteizmalogZGa
16:20 29.08.2015.

Jedan dobar aplauz iza uha pa da vidiš kako bi se smirila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije