Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDNA SNIMKA

Išao provjeriti tko mu je otvorio ogradu, šokirao se kad je vidio snimku nadzorne kamere

vrata
Foto: Screenshot Facebook
29.07.2016.
u 08:56

I dok vlasnik tvrdi da snimka nije obrađena, postoje sumnje da je lažna i to zbog vremenske oznake

Kad se uselio u kuću u australskom Sunshine Beachu, Chris Mitchell-Clare čuo je glasine kako je prije puno godina u njegovoj novoj kući umrla jedna osoba.

Nije znao koliko su to ozbiljne priče i nije obraćao pozornost na njih. No, snimka nadzorne kamere navela ga je da se zapita je li ta priča istinita.

Nedavno je ušao u svoju radionicu kako bi provjerio nekoliko stvari i tada je na sigurnosnim kamerama vidio da su otvorena vrata ograde, piše Sunshine Coast Daily.

– Otišao sam pitati obitelj je li netko od njih zatvorio i zaključao vrata noć prije. Rekli su da jesu – napisao je Chris na Facebooku gdje je objavio snimku.

Kaže kako je instinktivno išao provjeriti snimku kako bi pogledao je li netko ulazio u njegovo dvorište. Pregledavajući snimku, otkrio je kako su se vrata naglo otvorila. Čudno mu je bilo što se uopće nisu njihala, a na snimci se vidi smetnja koja traje vrlo kratko i koja daje dojam kao da dijete koje gura vrata. No snimka ne prikazuje ništa čudno prije ili poslije te smetnje.

I dok vlasnik tvrdi da snimka nije obrađena, postoje sumnje da je lažna i to zbog vremenske oznake. U desnom kutu stoji oznaka da je snimka nastala 2000. godine te je vrijeme na početku snimke oko 2 sata ujutro. Odmah nakon smetnji sat pokazuje 6 sati. 

Chris tvrdi da je oznaka koja se nalazi u desnom gornjem kutu iz softvera kamere i tvrdi da nikada nije podešavao taj datum.

– Kada su kamere postavljene, integrirali smo ih sa sustavom za snimanje i čija oznaka vremena i datuma stoji u lijevom gornjem kutu – kazao je Chris kome se čini da na snimci vidi dijete koje stoji kraj ograde i drži vrata.

Komentara 9

DU
Deleted user
15:00 29.07.2016.

ja ne vidim ništa na snimci

Avatar Getrib
Getrib
14:26 29.07.2016.

Ovakve priče nekad su se zvale bajke i to su djeca dobro razlikovala od stvarnosti. Ovo sa svjedocima i još objavljeno u medijima može služiti zaglupljivanju i odraslih.

IM
Immanuell
15:43 29.07.2016.

Pa nema ništa na snimci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije