Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra sudbine

Prije 17 godina ona je nosila latice, a on prstenje prema oltaru...

kolaž
Foto: screenshot/VBTV
1/2
03.10.2015.
u 12:16

Ova bi se ljubavna priča, komotno mogla nazvati holivudskom

Sedamnaest godina ranije, djevojčica Brooke Gibson nosila je latice, a dječak Adrian Franklin prstenje prema oltaru na vjenčanju prijatelja svojih roditelja u Gastoniji, Sjevernoj Karolini. Ove godine, 19. rujna hodali su prema tom istom oltaru Crkve Božje južne Gastonije, no ovaj put na vlastitom vjenčanju. Ceremoniji je prisustvovali više od 300 osoba, uključujući i mladenku s vjenčanja otprije 17 godina, piše Huffingtonpost.

– Zaboravili smo da smo bili zajedno na vjenčanju i ona nam je donijela fotografije. Jako joj je bilo važno da nam je da, to joj je predivno. Bila je jako sretna, rekla je Brooke za ABC News.

Ova bi se ljubavna priča, komotno mogla nazvati holivudskom. Brooke je bila zaljubljena u Adriana još dok su bili djeca, no osjećaji nisu bili obostrani sve do mnogo kasnije. Išli smo zajedno u školu i uvijek sam se htjela igrati s njim na igralištu, ali on nije htio imati ništa sa mnom, rekla je Brooke.

– Uvijek sam pokušavao pobjeći od nje, sakriti joj se i izbjeći druženje, rekao je Adrian.

Vremenom izgubili su kontakt, ali i se i nekoliko puta ponovno spojili. I dobro da jesu. Čestitke sretnom paru!

>> Pogreškom poslala SMS i nakon tri godine se vjenčali unatoč velikoj razlici u godinama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije