Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uključile se i životinje

I slon sudjelovao u ledenom izazovu te izazvao tri slona

slon ALS
Foto: Julian Stratenschulte/DPA/Pixsell
1/2
25.08.2014.
u 19:08

Ovo je prvi primjer životinje iz zoološkog vrta koja se uključila u ovu akciju, a hoće li je prihvatiti i druge životinje, tek treba vidjeti

Ledeni izazov dobio je jednu sasvim novu dimenziju kad su se u akciju nakon cijelog niza bogatih i slavnih uključile i životinje.

Iz zoološkog vrta u njemačkom gradu Hodenhagenu stigla je fotografija na kojoj se vidi kako se borbi protiv amiotrofične lateralne skleroze (ALS) priključio i slon Nelly!

Njega su u Serengeti Parku po glavi ledenom vodom polila dva čuvara, a kako je navedeno u priopćenju, slon Nelly na ledeni izazov izazvao je tri druga slona. Ovo je prvi primjer životinje iz zoološkog vrta koja se uključila u ovu akciju, a hoće li je prihvatiti i druge životinje, tek treba vidjeti.

>>Ovo je jedini video polijevanja kantom leda koji trebate vidjeti!

>>Mamić i Šimunić sudjelovali u izazovu, ali samo se jedan polio ledenom vodom

Foto: Julian Stratenschulte/DPA/Pixsell

Komentara 2

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
04:55 26.08.2014.

Nominirao slona Zokija, ljgnju i dikobraza.

Avatar Alfons_x
Alfons_x
07:01 28.08.2014.

Nekako sam stekao dojam da su i do sada u ovom glupom izazovu sudjelovale uglavnom "životinje"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije